Ons aanbod2023-05-25T06:27:41+01:00

Ons aanbod

Onze pakketten

Lid worden vanaf

285per termijn (12)
  • Voor €285 per termijn kun jij een jaar lang 2x per week naar Het Studiehuis.
  • 3x = €350 | 4x = €400 |

Strippenkaart (10x)

450Eenmalig
  • Heb je behoefte aan begeleiding bij slechts één vak? Bijlessen vanaf € 45,-.

Studie- en profielkeuze

298Eenmalig
  • De Studiekeuze Bootcamp methode helpt jou in één dagdeel je persoonlijke studie top 5 op te stellen.

Cursussen leren leren

95Vanaf
  • Het Studiehuis biedt verschillende cursussen aan om te ‘leren leren’ Snel leren =leuk leren, Actief leren leren, OP WEG naar de Brugklas en study smart.

Intake

Als je op Het Studiehuis je huis- en leerwerk wilt komen maken, starten we met een intake. Hierin laten we je kort kennismaken met onze werkwijze en stellen we je vragen zoals ‘welke verwachtingen heb jij van Het Studiehuis’? Daarnaast nemen we een vragenlijst af waarmee we door deze te interpreteren je leerstrategieën in kaart brengen. Vervolgens krijg je van ons een verslag waarin de intake is verwerkt en wij een advies uitbrengen. Zien wij het met elkaar zitten, dan starten we kort daarna! 

De kosten voor de intake zijn 99,-.

Studiekeuze-advies

Jouw studie top 5 in 1 dagdeel!

Wij kijken alvast een beetje naar de toekomst. Heb jij al nagedacht over je vervolgopleiding of studiekeuze? Als je dat helder in beeld hebt, kan dat ook een stimulans zijn om je vakken te halen. Ze krijgen dan meer betekenis omdat je er het belang van inziet. We doen dit met het studiekeuzebootcamp!

Jij wilt een studie kiezen die bij je past. Op alle fronten: aansluiting op jouw niveau, talenten, interesses en motivatie. Je wilt een leuke studententijd, zonder al te veel studievertraging en later een baan met veelbelovend toekomstperspectief. Daarom wil je nú de juiste studie kiezen.

De keuze is echter groot, je tijd is beperkt en op open dagen zie je door de bomen het bos niet meer. Hoe kies je de studie die bij jou past en die joúw toekomstdromen laat uitkomen?

De studiekeuze bootcamp is een praktische methode waarmee ik jou in één dagdeel help jouw persoonlijk studie top 5 op te stellen. Bovendien stellen we een concreet studiekeuze-actieplan op.

Meer weten? Neem een kijkje op de studiekeuze bootcamp site en neem contact met ons op voor een afspraak.

Lees hier alles over studiekeuze