Ons aanbod2022-09-06T14:23:09+01:00

Ons aanbod

Onze pakketten

Lid worden vanaf

285per termijn (12)
  • Voor €285 per termijn kun jij een jaar lang 2x per week naar Het Studiehuis.
  • 3x = €350 | 4x = €400 |

Strippenkaart (10x)

450Eenmalig
  • Heb je behoefte aan begeleiding bij slechts één vak? Bijlessen vanaf € 45,-.

Studie- en profielkeuze

298Eenmalig
  • De Studiekeuze Bootcamp methode helpt jou in één dagdeel je persoonlijke studie top 5 op te stellen.

Cursussen leren leren

95Vanaf
  • Het Studiehuis biedt verschillende cursussen aan om te ‘leren leren’ Snel leren =leuk leren, Actief leren leren, OP WEG naar de Brugklas en study smart.

Bijles van Het Studiehuis

Als je op het juiste niveau zit en je maakt je huiswerk op het Studiehuis zul je waarschijnlijk geen extra bijles nodig hebben. Toch kan het zo zijn dat je gewoonweg geen wiskundeknobbel hebt of taalgenie bent, dan bieden we op het studiehuis de mogelijkheid om bijles te volgen. Als je aangeeft waar je extra ondersteuning voor nodig hebt, dan plannen we je in voor een bijles.

In maart, april en mei verzorgt Het Studiehuis examentrainingen.

Studiekeuze-advies

Jouw studie top 5 in 1 dagdeel!

Wij kijken alvast een beetje naar de toekomst. Heb jij al nagedacht over je vervolgopleiding of studiekeuze? Als je dat helder in beeld hebt, kan dat ook een stimulans zijn om je vakken te halen. Ze krijgen dan meer betekenis omdat je er het belang van inziet. We doen dit met het studiekeuzebootcamp!

Jij wilt een studie kiezen die bij je past. Op alle fronten: aansluiting op jouw niveau, talenten, interesses en motivatie. Je wilt een leuke studententijd, zonder al te veel studievertraging en later een baan met veelbelovend toekomstperspectief. Daarom wil je nú de juiste studie kiezen.

De keuze is echter groot, je tijd is beperkt en op open dagen zie je door de bomen het bos niet meer. Hoe kies je de studie die bij jou past en die joúw toekomstdromen laat uitkomen?

De studiekeuze bootcamp is een praktische methode waarmee ik jou in één dagdeel help jouw persoonlijk studie top 5 op te stellen. Bovendien stellen we een concreet studiekeuze-actieplan op.

Meer weten? Neem een kijkje op de studiekeuze bootcamp site en neem contact met ons op voor een afspraak.

Lees hier alles over studiekeuze